• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi
• Yüksek elastikiyete sahiptir.
• Kuvvetli ve dirençli hamur elde edilir.
• Kolay açılır ve yırtılmaz.
• Kuruma yapmaz.
• Baklava ve börekte parlak renk elde edilir.
• Pişirme esnasında kenar yapmaz.
• Yağını ve şerbetini kolay çeker.
• Standart ürün elde edilir.
• Uygun muhafaza şartlarında tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme
• Çok özenle seçilmiş buğdaylardan üretilmiştir.
• Protein: min %12
• Kül: max %0,50
• Rutubet: max %14,5
Telefon:
+90 246 228 68 53
Faks:
+90 246 228 05 61
Dere Mah. 2611 Sok. No:1 ISPARTA
Eşeler Mah. Rüzgar Sok. No:1 Karamanlı / Burdur