• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi
• Homojen gözenek yapısı, hamur içi gözenekleri küçük ve düzenlidir.
• Elastik yapıda ve kuvvetli hamur elde edilir.
• Hamur kolay şekil alır.
• İstenilen tat ve lezzet sağlanması
• Uzun fermantasyon sürelerine karşı çok iyi gaz tutar.
• Standart ürün elde edebilme özelliğine sahiptir.
• Pidelerde istenilen tabanı ve kabarmayı sağlama
• Uygun muhafaza şartlarında tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme
• Çok özenle seçilmiş buğdaylardan üretilmiştir.
• Protein: min %10,5
• Kül: max %0,85
• Rutubet: max %14,5
Telefon:
+90 246 228 68 53
Faks:
+90 246 228 05 61
Dere Mah. 2611 Sok. No:1 ISPARTA
Eşeler Mah. Rüzgar Sok. No:1 Karamanlı / Burdur